torsdag 5. januar 2012

Godt nytt år:)

Det er virkelig på tide med et nytt innlegg! Bloggen har ligget så godt som død i hele desember. Ikke så rart det, med alle gjøremål jula fører med seg. Men nå er altså et nytt år begynt, og da finnes ingen unnskyldning for unnasluntring mer:) Jeg har sydd og heklet en del i desember, men det meste av det var julegaver og kunne ikke legges ut. Det meste glemte jeg også å ta bilder av:(

Dette året har jeg en del nyttårsforsetter. Et av dem er å gi bloggen en makeover. Jeg ønsker meg en ryddigere blogg med finere bilder og flere tutorials. Også vil jeg kjøre i gang flere gi'borter for det var jo gøy:) Så får vi se da:)

Et annet forsett jeg har er å virkelig ta tak i eplabutikken min. Den siste tiden har den sjelden vært oppdatert med nye produkter, og bildene har også der vært for dårlige. Så i tiden fremover vil jeg satse på å fylt opp butikken med ferske produkter. Det jeg satser mest på er matpakkisene mine, men jeg og vil også fylle på med andre ting som er gøyale å sy.
Strikkepinneetui for eksempel:)

Jeg begynner bra og har i går og i dag fylt på butikken med blant annet passetui. Bildene er forbedret minst 10 hakk, og det må jeg si meg fornøyd med:)
Så nå er jeg i gang med å ta nye bilder av alle produktene mine, og skal legge dem ut fortløpende.
Kom gjerne med en tilbakemelding på hva du synes. Både om produktbildene og produktene:)

Godt nyttår, og takk for titten:)

1 kommentar:

  1. Godt nyttår og god helg! Så artig både navn og produkt "Matpakkis"! Sånt liker jeg :)

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...