lørdag 21. januar 2012

Fredagsfavoritter

Som noen kanskje vet, selger jeg noen av produktene mine på epla.no. Mange av butikkeierne der inne viser hver fredag frem favorittene sine. Så jeg tenkte det var på tide å henge seg på. Her er mine fredagsfavoritter:)


Bilde i keramikk fra Dreieriet
 Anbefaler absolutt en tur innom butikken for å skue de flotte koppene denne damen lager. Fantastisk fine!Denne puta fra Sindy C♥uture
hadde SÅ passet hjemme hos meg:)Ah, så vakkert:) Skjerf fra Glora strikk Lue fra KANO


Ønsker deg en fortryllende helg:)

6 kommentarer:

 1. Så flotte favoritter du har funnet frem. Dreieriet er en av mine favorittbutikker! Det er så mye jeg har lyst på der :)

  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. Nydelige favoritter du har plukket frem!

  SvarSlett
 3. Kjempefine favoritter Tone:)

  God helg til deg:)

  SvarSlett
 4. Flotte favoritter:) Jeg la meg til som medlem her på bloggen din, har selv handlet en matpakkis hos deg:) Kjempefornøyd!
  Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 5. Åh! Her var det mye fint! Jeg har selv vurdert å opprette min egen eplabutikk, men har ikke helt trua på at jeg får solgt noe. Reklamerer du mye for din egen butikk? Isåfall hvordan gjør du det?

  SvarSlett
 6. Så fint å høre at du er fornøyd med matpakkisen din Pigelill! Blir så glad for tilbakemeldinger:)
  Atina: Jeg reklamerer egentlig veldig lite for butikken min. Men jeg tror en del finner den gjennom bloggen min. Jeg har ikke facebookside. Har vurdert det, og det er nok veldig god reklame, men det er et skummelt steg å ta synes jeg;) men mange bruker jo facebook til å reklamere for seg. Jeg anbefaler deg å prøve ut epla. Du lager flotte ting, og jeg er sikker på at du kan få solgt det:) Også er det jo så morro når noen vil ha det en har laget:) Virkelig verdt det!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...