søndag 9. oktober 2011

Søndagsvotter

O'herlige søndag! =) Sen frokost, fyr i ovnen og det snør ute!! Herved er julestemninga innviet!
Kan ikke annet enn å glede meg til førjulstida. Det er så koselig å stulle rundt med vasking og pynting, handle julegaver. Og tenne lys i advent, og...og... ja, jeg elsker jula=) 
Mest av alt elsker jeg tiden før jul. Selve jula er jo over på et blunk! Det er det og gå å glede seg og forberede høytida som er gøy, synes jeg da.
Men det jeg kanskje gleder meg mest til akkurat nå er julemesser. Det er så utrolig gøy å stå sammen med glade håndtverkere og selge produktene sine. Julepynt, julekaker, julemusikk og julestemning! Det ser jeg frem til!

På en av messene i fjor kjøpte jeg to par aldeles nydelige rosettvotter. De var BITTESMÅ, og passet til Torgrim i fjor vinter. Disse passer jo selvfølgelig ikke nå lenger, småen vokser fortere enn jeg greier å følge med. Men Oldemor visste råd. En morgen hang en pose på håndtaket på ytterdøra. Oppi posen lå en liten pakke. Inni pakken fant vi dette...

"Hei gullgutten oldemors. Sender deg votter som du skal ha på da du skal til barnehagen. Arbeidsvotter kommer senere. Hilsen Oldemor."
Er de ikke fine!? Med mønstret tommel å alt! 
Og jaggu kom det ikke arbeidsvotter ikke lenge etterpå. Lyseblå tovede ullvotter=) 
Man har jo nesten ikke råd til å bruke disse nydelige plaggene! Jeg beundrer dem som kan å strikke, og som har tålmodighet til å strikke plagg etter plagg. Det er virkelig verdifulle skatter med sjel! Og en ting er sikkert. Rosettvottene skal ikke ut i søla så lenge jeg råder=) Vi får kalle dem søndagsvotter!

Ha en finfin søndag der du er=)

2 kommentarer:

  1. Å, de var kjempefine! Hjemmestrikket er gull, jeg fatter ikke hvordan det er mulig å trylle frem sånne kunstverk :)

    Er så glad jeg har noen til å strikke for oss!

    SvarSlett
  2. Jeg liker bloggen din veldig godt, er innom støtt og stadig selvom jeg er dårlig på å legge igjen spor :)

    Fantastisk nydelige votter, og veldig koselig gjort :)

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...