fredag 25. mars 2011

Den gangen det sluttet å snø...

Det var en gang en fredagsmorgen. At det sluttet å snø! JIPPI!! Endelig! Har sittet inne å sett på føyka time etter time, dag etter dag. Nå kan vi endelig kle på oss å gå ut. Torgrim fikk pakke i posten i dag, så vi må jo ut å prøve innholdet. Nemlig disse:

Elsker fargen! :) Og de sitter helt perfekt på den lille foten. Nå holder han seg varm og tørr på bena, selv om det regner.

Helgen går med til å få ferdig noen bestillinger, fylle nettbutikken med spennende saker;) og ellers avslapning med go'gutten:)
Regner med Martin skal slappe av også. Han har jo bodd i traktoren den siste uka, fra morgen til kveld. Håper vi får et lite opphold nå altså! Det er så mye snø, det er ikke plass til mer:p Jeg vil ha tilbake påskeværet fra forrige helg!! Det var virkelig en herlig forsmak på det som forhåpentligvis kommer!

Men nå... Er det helgevasken som står for tur. Og den trengs nå som Torgrim har begynt å spise selv!! Jaggu greier han å grise på de mest forunderlige steder! Og toppen på kaka er at jeg skar meg i fingeren med brødkniven(!!!) en dag, og rista skikkelig på hånda etterpå. Resultatet var en løs fingertupp og blod over HELE kjøkkenet! Skikkelig klumsete gjort!! Så skapdører, tak og vegger må ha en rundvask gitt. Bah! :p

Men etterpå er det endelig helg:)

Og forresten... Det snør igjen.....

God helg!

2 kommentarer:

  1. Nommin snuppa!§ Du må da vær forsikti.... Spørs på om d der ligg i familien du... Her er d komme en meter t me snø, etter at veien va bar. Å løfter om vår var i lufta!

    SvarSlett
  2. jau, d e nok av snø her no ja! Fatte itj korr den kjæm fra:p Glæ oss på vår, for Torgrim greie mæsta itj å rør sæ me aill klean når han e ut:p God helg!

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...